Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek için deprem farkındalığı ve eğitim ilişkisinin önemini anlayabilmek adına okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla deprem tatbikatı düzenledik.

Ock

Bir dönemin daha sonuna geldik. Karneler alındı. Dönem sonunda başarılı olan öğrencilere belgeleri verildi. Şimdi okula kısa bir ara zamanı. Herkese iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yarışmada birinci olan grubu candan tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenlenecek.

Ara

1942 Erbaa Depremi Yıl Dönümü münasebetiyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 85. yılı dolayısıyla okulumuzda "10 Kasım Atatürk'ü Anma" programı yaptık. Program;  Saat 09.05'te M.Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları için 2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İngilizce Öğretmenimiz Burcu BAŞ ve Matematik Öğretmenimiz Muhammed Çoban'ın öğrencilerimizle birlikte hazırladığı günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar ve ATATÜRK şiirlerinin okunması ile son buldu.

Aramızdan ayrılışının 85. yılında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygıyla anıyor, programda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı büyük bir coşku ve heyecan ile okulumuzda kutlandı.

Ekm

100 yıl önce bugün, milletimizin en büyük mücadelesini Cumhuriyetle taçlandırdık. Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!