Gökal Güldere Ortaokulu

Gökal Kasabası, Güldere Mahallesi No 65 Erbaa/ Tokat
Vizyon
Gökal Kasabası’nın ve ülkemizin yarınlarını aydınlatacak nesiller yetiştirme çabasında, başarıya ulaşma sürecinde karşılaşabileceğimiz engelleri en aza indirmek ve mevcut imkanları en iyi şekilde kullanarak bulunulan yerden daha ileriye gitmek.
Misyon
Biz Gökal Güldere Orta Okulu olarak; Bütün öğrencileri eğitim-öğretim sürecine dahil etmek, onları milli kültür ve ahlaki değerlerle donatmak, kendine, ailesine, ülkesine, tarihine, tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çalışan, üreten, doğayı sevip koruyan, temel düzeyde öğretimsel becerileri gerçekleştirebilen, kendini ifade edebilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı, paylaşımcı ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Özel Minibüslerle
Öğretmenler okula sabah ve akşam 1 saat 10 dakika yol gitmektedir.
Kasaba
İlçe Merkezine Uzaklık : 52 KM.