Okulumuzda Öğretmenlerimize Yönelik Yapay Zeka Eğitimi Gerçekleştirildi.

Geleceğin eğitiminde teknolojinin rolünü daha da güçlendirmek adına, okulumuz bünyesinde öğretmenlerimize yönelik özel bir Yapay Zeka kursu düzenlendi. Bu kurs, öğrencilerimize daha etkili ve yenilikçi eğitim metotları sunabilmemiz adına Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Nurten Söylemez tarafından verildi.

Yapay Zeka teknolojilerinin eğitimde nasıl kullanılabileceğine dair temel bilgilerin verildiği bu eğitim programı, öğretmenlerimizin teknolojiyi derslerine entegre etme becerilerini geliştirmeyi amaçladı. Eğitim süresince, Yapay Zeka'nın eğitimdeki potansiyel uygulamaları, öğrenci katılımını artırma yöntemleri ve kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimleri oluşturma fırsatları üzerinde duruldu.

Kurs kapsamında, öğretmenlerimiz Yapay Zeka destekli araçları ve uygulamaları keşfetme şansı buldular. Bu sayede, öğrenme sürecini daha etkili, verimli ve eğlenceli hale getirecek yenilikçi yöntemler üzerine çalışmalar yapıldı. Kursun sonunda öğretmenlerimiz, Yapay Zeka teknolojilerini kendi derslerine uygulama konusunda cesaretlendirildi ve ilham aldı.

Öğretmenlerimiz tarafından oldukça olumlu geri dönüşler alınan bu eğitim programının, okulumuzda eğitim kalitesini artıracağına ve öğrencilerimizin teknolojiyi daha verimli kullanmalarını sağlayacağına inanıyoruz. Eğitimde teknolojik yeniliklerin önemini vurgulayan bu adım, okulumuzun vizyonu ve geleceğe yönelik hedefleri doğrultusunda atılmış önemli bir adımdır.

Bu tür eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve kursu başarıyla yürüten Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Nurten Söylemez'e teşekkür ederiz. Okulumuz, öğrenci ve öğretmenlerinin teknolojiye olan hakimiyetini sürekli geliştirerek, eğitimde mükemmelliği hedeflemeye devam edecektir.

18-03-202418-03-202418-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 14:11 - Görüntülenme: 32