T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ERBAA - Gökal Güldere Ortaokulu

Nevruz'un getirdiği yenilik ve umutla, tüm okul ailemize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı, bu yıl okulumuzda 21 Mart Perşembe günü büyük bir coşkuyla kutlanacaktı. Ancak beklenmedik hava muhalefeti sebebiyle, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin güvenliği düşünülerek kutlama programımız sonraki bir tarihe ertelendi.

Nevruz, doğanın uyanışını ve yenilenişini simgeleyen, birçok kültürde baharın gelişini kutlama anlamına gelen özel bir gündür. Okulumuzda düzenlenen Nevruz kutlamaları, renkli görüntülere ve unutulmaz anlara sahne olmaktadır. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen bu kutlamalar, farklı kültürlerin ve baharın coşkusunu bir arada yaşama fırsatı sunuyor.

Ertelenen kutlama programımızın yeni tarihi ve detayları en kısa sürede duyuru panoları üzerinden paylaşılacaktır. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi Nevruz Bayramı'nı bizimle birlikte kutlamak isteyen herkesi, bu özel günü coşkuyla kutlamaya davet ediyoruz.

Nevruz'un getirdiği yenilik ve umutla, tüm okul ailemize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Baharın taze enerjisiyle dolu bu kutlamada sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 14:45 - Görüntülenme: 24
  Beğen | 0  kişi beğendi